Beste collega's


Meer dan ooit worden we geconfronteerd met het belang van een goede fysieke en mentale gezondheid.

De Corona crisis heeft ervoor gezorgd dat onze kijk op gezondheid nooit meer dezelfde zal zijn.

Deze onzichtbare bedreiging maakt ons enerzijds bewust van onze kwetsbaarheid en eigen verantwoordelijkheid maar anderzijds laat het ons toe om opnieuw onze grenzen te bepalen en de focus te verleggen op wat echt belangrijk is.

Bij "naam bedrijf" zijn we er ons tevens van bewust dat deze nieuwe situatie een vernieuwde aanpak vraagt van ons preventief gezondheidsbeleid.


Met The Wellbeing Club willen we ervoor zorgen dat je een heel jaar door alle informatie, tools en ondersteuning ter beschikking hebt voor een gezonde levensstijl, thuis en op het werk.

+ Video message CEO

Insert Video

Schrijf je in en krijg toegang tot

The Wellbeing Club

Wellbeing Club Rituals

Op zoek naar meer energie en balans in je dagelijkse leven? Ga de uitdaging aan en start met deze 7 gezonde rituelen te integreren in je dagelijkse routine en bewuster om te gaan met je lichaam, je gedachten en je emoties. 

Wellbeing Club Move

Wil je meer bewegen? The Wellbeing Club TV biedt een ruim aanbod bewegingsfilmpjes aan via online groepslessen en workouts. Volg een les yoga, pilates, body workout, core stability volgens je eigen ritme en mogelijkheden.


Wellbeing Club Academy

Wens je te verdiepen in je eigen gezondheid en persoonlijke ontwikkeling? The Wellbeing Club Academy organiseert maandelijkse live webinars afgestemd op de gezondheidsthema's in The Wellbeing Club kalender, 


Wellbeing Club Coach

Behoefte aan individuele coaching? De Wellbeing Club Coaches zorgen voor online coaching en individuele begeleiding rond diverse gezondheidsthema's optimalisatie van je voedingspatroon, burn-out preventie, natuurcoaching etc.


Acces Corporate Fitness Club

Clubplanner

Acces Company Platform

Intranet

Enter your text here...